Wykaz substancji i produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji
Inne dokumenty związane z ŻYWIENIEM W SZKOLE!!! - LINK
Opłaty za obiady
Stawka żywieniowa dla uczniów w miesiącu KWIECIEŃ 2025r wynosi :
Oddział przedszkolny – 21 dni x 5 zł = 105,00 zł
Klasy I-VIII –15 dni x 5 zł = 75,00zł
Wpłaty za korzystanie z obiadów dokonujemy wyłącznie w formie przelewu na konto którego numer jest przydzielony każdemu dziecku indywidualnie.
Numer indywidualny konta każdego dziecka pozostaje bez zmian.
W tytule wpłaty należy podać imię i nazwisko dziecka, klasę do której uczęszcza oraz miesiąc.
(np: wpłata za obiady za m-c KWIECIEŃ 2025r. Jan Kowalski klasa 2B)
W przypadku rodzeństwa, każde dziecko opisujemy oddzielnie.
Wpłaty za dany miesiąc należy uregulować do 10 dnia danego miesiąca. Brak wpłaty w terminie będzie skutkował wstrzymaniem wydawania obiadów uczniowi.
Wpłaty za obiady pomniejszamy o zgłoszone odpisy po uzgodnieniu z intendentem (tel: 58-343-05-02 w 29).
J A D Ł O S P I S
PONIEDZIAŁEK 14.04.2025r
ZUPA RYŻOWA z warzywami i zieleniną -200g
PLACKI ziemniaczane z kleksem śmietany -200g
MARCHEW ŚWIEŻA -80g
WODA - 20ml
WTOREK 15.04.2025r
ŻUREK z białą kiełbasa i jajkiem z warzywami i zieleniną-200g
Ziemniaki gotowane z koperkiem -100g
Filet drobiowy w panierce–100g
SURÓWKA -( Sałata ze śmietaną ) - 100g
WODA/LEMONIADA -200ml
ŚRODA 16.04.2025r
ZUPA FASOLOWA z warzywami i zieleniną - 200 g
MAKARON pod słodką pierzynką -200g
OWOC –BANAN – 1 szt
WODA/KOMPOT – 200ml
CZWARTEK 17.04.2025r
Oddział przedszkolny
Rosołek z warzywami i zieleniną -200g
Naleśniki z truskawkami - 100g
DESER OWOCOWY- jabłka z kleksem śmietany i cynamonem -100g
WODA – 200m
PIĄTEK 18.04.2025r
Oddział przedszkolny
ZUPA JARSKA kalafiorowa z warzywami i zielenina - 200 g
ZIEMNIAK Z KOPERKIEM – 100g
Paluszki rybne z fileta z pieca – 100g
SURÓWKA -( surówka wielowarzywna )-80g
OWOC -JABŁKO - 1szt
WODA – 200ml
ALERGENY
DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW UZYWANE SĄ PRZYPRAY;
Pieprz czarny,pieprz ziołowy,ziele angielske,liśc laurowy,oregano, bazylia, tymianek, zioła prowansalskie, czosnek,
DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW UZYWANE SĄ PRZYPRAWY;
Pieprz czarny,pieprz ziołowy,ziele angielske,liśc laurowy,oregano, bazylia, tymianek, zioła prowansalskie, czosnek.
SMACZNEGO 😊😊😊
WYKAZ SZCZEGÓŁOWY ALERGENÓW I SKŁAD DOSTĘPNY U INTENDENTA
***********************************************************